reklama

Miejsca - Gastronomia

Cuda Wianki

reklama
Cuda Wianki
adres ul. Przekorna 15, Warszawa
www www.cudawiankirestauracja.pl
e-mail cudawianki@poczta.onet.pl
tel. 22 498 15 08 / 22 425 11 48

Restauracja Cuda Wianki ma zaszczyt przedstawić Państwu naszą ofertę na imprezy Wigilijne.

 
 Przygotowaliśmy trzy warianty cenowe menu na przyjęcia świąteczne. Wszystkie potrawy przygotowywane są z najwyższej jakości świeżych produktów. Nasza restauracja posiada profesjonalny zgrany zespół oraz wieloletnie doświadczenie w organizacji imprez.
 Niepowtarzalny klimat, ciepła świąteczna atmosfera i pyszne jedzenie, sprawią że Państwa przyjęcie będzie wspaniałe i niepowtarzalne.
 Organizujemy również przyjęcia poza restauracją. Zapewniamy catering oraz obsługę dla dowolnej ilości osób.
 Zapraszam do współpracy.
 
Pakiet 89 zł brutto

Menu :

- ryba po grecku

- tradycyjny polski śledzik w oleju

- pierogi z kapustą i grzybami

- decha mięs i wędlin

- sałatka jarzynowa

- pieczywo własnego wypieku, masło, ogórki , marynaty

Zupa: - rubinowy barszcz uszkami

Danie główne: - roladki z indyka z ryżem, żurawiną i brzoskwinią

Deser: - szarlotka prosto z pieca z lodami waniliowymi

Napoje: woda, kompot z suszu , kawa i herbata (warniki)  

Serwis 10 %

 

Pakiet 100 zł brutto

Menu :

- ryba po grecku

- tradycyjny polski śledzik w oleju z cebulką

- pierogi z kapustą i grzybami

- dechy mięs i wędlin

- sałatka jarzynowa

- pieczywo własnego wypieku, masło, pikle, marynaty

Zupa: - rubinowy barszczyk z uszkami lub żur polski na zakwasie

Danie główne: - sola na blanszowanym szpinaku z puree ziemniaczanym lub roladki z indyka z ryżem, żurawiną i brzoskwinią

Deser: - szarlotka prosto z pieca z lodami waniliowymi

Napoje: woda, kompot z suszu , kawa i herbata (warniki)  

Serwis 10 %

 

Pakiet 140 zł brutto

Menu:

- roladki z łososia serkiem mascarpone

- tradycyjny polski śledzik w oleju

- sałatka jarzynowa

- mix sałat i warzyw z tuńczykiem

- pierogi z kapustą i grzybami

- pasztet z żurawiną

- karp po żydowsku

- pieczywo , masło, marynaty, ogórki kiszone

Zupa: - rubinowy barszczyk z uszkami lub zupa grzybowa z łazankami

Danie główne : - łosoś na blanszowanym szpinaku z orzeszkami pinii lub polędwiczki wieprzowe z sosem podgrzybkowym i talarkami ziemniaków

Deser: - makowiec, sernik, szarlotka (podane na paterach)

Napoje : - woda, soki, kompot z suszu , kawa i herbata (warniki)

Serwis 10 %




reklama

Kalendarz

Prognoza pogody

1°C
4.12km/h
1005hPa
Dane pogodowe dostarcza openweathermap.org
reklama
reklama

reklama
Strona używa cookies (ciasteczek). Dowiedz się więcej do czego służą i jak nimi zarządzać. Korzystając ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na ich używanie. ROZUMIEM